Adatvédelmi nyilatkozatába Lionmoon UG (haftungsbeschraenkt)

Az Ön adatainak védelmét nagyon fontos számunkra. Ez az adatvédelmi politika, tájékoztatni fogja a személyes adatokat gyűjtött keretében szolgáltatásainkat, és hogyan dolgozzák fel és használják.

Általános információ

Ez az adatvédelmi politika vonatkozik minden online játékok ("a továbbiakban" játék ") a Lionmoon UG (korlátolt felelősségű), a továbbiakban" Lionmoon ", és minden honlapjain Lionmoon. Abban az esetben, ha igénybe a szolgáltatások harmadik felek által nyújtott, adatvédelmi szabályzatát A harmadik felek is kizárólag csak. Lionmoon nem ellenőrzi adatvédelmi politika harmadik felek.

Mi gyűjtésére, feldolgozására és a személyes adatok szerint a szövetségi adatvédelmi törvény (németül: BDSG), a távközlési törvény (németül: TMG), egyéb kötelező jogszabályi rendelkezések adott esetben, valamint a hozzájárulása alapján az érintett személyt.

Adatok rögzítése

Általában, akkor elérheti szolgáltatásainkat nélkül személyes adatainak közzététele. Ha regisztrálsz Honlapunkon és / vagy játék, vagy ha szeretné használni a fizetős szolgáltatások, szükség lesz arra, hogy személyes adatokat. Gyűjtünk személyes adatokat, amelyeket Ön önkéntesen közlik velünk elektronikusan vagy más módon történő regisztráció Honlapunkon vagy játékunk, amikor hozzánk fordul, részt vesz promóciós tevékenységek, felmérések, tombola, vagy ha feliratkozol a hírlevelünkre. Emellett gyűjtünk személyes adatokat, amennyiben ez szükséges a szolgáltatás nyújtását, illetve azok fizetést. Ez magában foglalja különösen a kezelése a fizetési megbízások. Ezek az adatok közé tartozik például az Ön neve, címe, e-mail címét és egyéb személyes adatait, amelyek Lionmoon lekérdezheti az egyes esetekben. Egy regisztrációs felhasználóként, csupán arra van szükség, hogy egy e-mail cím, jelszó és esetleg a játékos nevét.

Keretében a mi játékokat és weboldalak kiegészítésül gyűjteni a következő protokoll adatok: név, a meglátogatott weboldalt, dátum és idő a látogatások, látogatás időtartama Honlapunkon, IP-cím használatos forduljon hozzánk, valamint a rendszer adatok . Az általunk használt protokollt adatok csak statisztikai értékelés érdekében a műveletet, a biztonság és optimalizálása a szolgáltatás. Ennek során nem használja az adatok a személyi azonosító zajlik. Fenntartjuk azonban a jogot, hogy felülvizsgálja a protokolladatok ha van egy alapos gyanúja való visszaélés alapján konkrét bizonyíték.

Sütik

Annak érdekében, hogy a szolgáltatás a szolgáltatások nyújtása a leginkább felhasználóbarát, hatékony és biztonságos módon, az általunk használt, mint sok más cégek, úgynevezett cookie-kat. A cookie-k kis szöveges fájlok, amelyek a számítógépen tárolt és mentette meg a böngészőben. A cookie-k nem károsíthatja a számítógépet, és nem is tartalmaznak vírusokat. Mi foglalkoztat mind az úgynevezett "munkamenet-cookie-k" és állandó cookie-kat. Az általunk használt "session cookie-k", hogy megkönnyítse Önnek egy felhasználóbarát navigációs honlapunkon keresztül és / vagy játék, vagy hogy megkönnyítsék a megfelelő hitelesítést. Miután a látogatás a weboldalak, a "session cookie" -kat automatikusan törlődnek a merevlemezről. Állandó cookie-kat tárolja hosszabb ideig a merevlemezen. Mi lehet használni őket, például ahhoz, hogy egy automatikus bejelentkezés, így időt takaríthat meg, ha űrlapok kitöltése és / vagy tanulmányozza weboldalak és / vagy játékokat legközelebb. Mi nem kapcsolódnak a tárolt adatok a cookie-k az Ön személyes adatait az Ön által megadott önkéntes alapon, amelyek jogosultak vagyunk gyűjtésére, feldolgozására és más célokra. Akkor elutasítja a sütik elfogadását vagy törölni állandó cookie-kat. Ehhez kövesse a gyártó a böngésző. Felhívjuk figyelmét, hogy ebben az esetben már nem tudja használni a weboldalak és / vagy játék, vagy csak korlátozott mértékben technikai okok miatt.

Adatok felhasználása

Ha megrendeli szolgáltatásainkat, gyűjtjük, tároljuk az Ön személyes adatait csak annyiban, amennyiben ez szükséges teszik a szolgáltatások és a szerződés teljesítésének. Ez magában foglalja a használatát a tárolt adatok az összes fajta használatát kapcsolatos kezelése a szerződésben a szolgáltatások igénybevétele (azaz a játékok és / vagy egyéb szolgáltatások, részvétel a chat, blogok, fórumok); az adatszolgáltatásra vonatkozó hez és nyilvántartási mint a kiigazításokat a kínálatunkban, bővítmények / frissítések, online bolt, vagy technikai kérdések, valamint részleteket a fizetések feldolgozását. Továbbá, mi az Ön adatait, hogy kommunikáljon veled. Ez magában foglalja különösen nyújt Önnek segítséget és támogatást, valamint hogy az Ön számára fontos információt a szerződést.

Ha megadja e-mail címét keretében a meglévő ügyfélkapcsolat, mi is tájékoztatja Önt e-mailben értesítjük a hír a termékpalettánk, mint a termékek, szolgáltatások és bizonyos események, amelyek hasonlóak a termékek / szolgáltatások Lionmoon már felhasználta. Az az igazság, persze, lehet visszavonni a beleegyezését, hogy írásban (pl e-mail) bármikor, így nem más költségekre, mint átviteli költségek az elállási tövében aránya (azaz a költségek az internet, az e mail, mobil vagy telefon kapcsolat) merülhetnek fel. Minden kommunikáció és minden hírlevélre, hogy kap a Lionmoon lesz lehetőség, hogy utasítsák el semmilyen további információt, és küldi a visszavonás e tekintetben.

Túl által megengedett mértékben jogszabályi rendelkezések alkalmazásában a reklám és / vagy piaci és közvélemény-kutatás, amit ráadásul gyűjtésére, feldolgozására és az Ön személyes adatait csak akkor, ha beleegyezett gyűjtése, feldolgozása és használata a fent említett célokra. Ily módon előfordulhat, hogy időnként kérni, hogy adja meg adatait keretében egy felmérés. Te döntöd el, ha részt kívánnak venni az ilyen felmérések, és ha szeretné, hogy az adatokat. A felmérés adatai fogják használni, hogy javítsa a használatát weboldalaink, termékek és szolgáltatások.

Mi is kínál a felhasználók számára a lehetőséget, hogy egy ajánlást szolgáltatást termékek és szolgáltatások Lionmoon néhány Lionmoon játékait. A biztosító e-mail címre, vagy a szociális háló veszi a címzett a felhasználó által, a címzett kap egy egyszeri meghívót vezető ajánlatát Lionmoon. Mi folyamat tehát biztosított a személyes adatok csak küldeni ezt az egyszeri e-mail vagy üzenet, és ha szükséges, annak érdekében, hogy a blokkoló további üzeneteket fogadni.

Sőt, használjon fel adatokat anonim módon a statisztikai elemzés javítása érdekében kínálatunkat, és állítsa azt a felhasználók igényeit. Nem az adatok továbbítását a harmadik fél zajlik.

Végül pedig arra használjuk fel adatait annak érdekében, hogy megvédjük a weboldalak és a játékok ellen visszaélésszerű használatának és az azokhoz történő illetéktelen hozzáférést.

Az adatok továbbítása

A nyilvánosságra hozatala a személyes adatok általában csak akkor kerül sor, azzal a kifejezett hozzájárulásával. A kivétel azok az adatátvitel szervizhez, különösen azokra, amelyek kezelik a fizetési műveleteket, mint például a hitelkártya-társaságok, szolgáltatók kártyás, a mobil szolgáltatások, stb, vagy a szolgáltatók, hogy hozzon létre és a folyamat statisztikai és informatikai szolgáltatók (mint például az adatközpontok, tárhely szolgáltatók, biztonsági szolgáltatásokat, adatbázis-szolgáltatások), feltéve, hogy és amennyiben ez szükséges a szerződés teljesítéséhez a partnerrel, vagy akadályozhatja, és tisztázza csalási ügyek. Ezek a szolgáltatók kötelesek kezelni a személyes adatait a jelen Adatvédelmi Szabályzat és a vonatkozó adatvédelmi törvényeket. Továbbá, a személyes adatok nyilvánosságra egyedi esetekben, ha törvény írja elő.

A Google Analytics

Honlapunkon a Google Analytics webanalitikai szolgáltatást a Google, Inc. ("Google"). A Google Analytics úgynevezett "cookie" -kat, amelyek szöveges fájlok kerüljenek a felhasználó számítógépén, hogy segítse a használatának elemzését ezek a weboldalak. Az információk által generált cookie-k az ezeknek a használata weboldalak a felhasználó (például a felhasználó IP-címe) általában továbbítják és tárolják a Google a szerveren az Egyesült Államokban. Aktiválásával az IP névtelenség az ilyen honlapok, azonban az IP-cím lerövidül előzetesen Google tagállamain belül az Európai Unió, illetve más pártok szóló megállapodás az Európai Gazdasági Térségben. Csak kivételes esetekben kerül a teljes IP címet át a Google szerver az USA-ban és a rövidített van.

A Google ezeket az információkat, hogy értékelje a használata a honlapok, hogy össze jelentéseket honlapján weboldal üzemeltetői tevékenység, illetve szolgáltatások kapcsolódó honlap aktivitás és internethasználat.

A Google nem társítja az Ön IP címét a Google Analytics által továbbított semmilyen más Google adatokkal. Ön visszautasíthatja a sütik használatát kiválasztja a megfelelő beállításokat a böngésző; Ne feledje azonban, hogy ha ezt lehet, hogy nem tudja használni a teljes funkcionalitást ezen honlapok. Tudod, bármikor hatállyal a jövőre nézve, célja, hogy a gyűjtemény és adatok tárolása céljából webelemző telepítésével a böngésző add-on, hogy felhagy a Google Analytics (a link az oldalon található: http: // eszközök. google.com/dlpage/gaoptout?hl=en).

Közösségi média használata Dugó

Honlapunkon használhatják szociális plugin a társadalmi hálózatok, mint például a Facebook, a Twitter vagy a Google + -on.

Ha egy meglátogatott weboldal az online ajánlatot, amely tartalmazza egy ilyen plugint, a megfelelő plugint aktiválódik, és a kapcsolatot a szerverrel a megfelelő szociális hálózatot hoznak létre. Ez ezúton kell továbbítani a szerver a megfelelő szociális háló, amely a mi weboldalakat látogatott. Feltéve, hogy rákattint az egyik a fent említett kapcsolatok, míg a látogató a honlapunkon, és be van jelentkezve a személyes számlára az adott szociális háló, a megfelelő szociális háló lehet társítani a látogatást a honlapján a szociális háló veszi. Amikor egymásra a pluginek (pl gombra kattintva "Like" a Facebook-on vagy belépő egy megjegyzést), a megfelelő információk összefüggésbe hozható a felhasználói fiók a megfelelő szociális háló, amely megakadályozhatja, hogy jelentkezzen ki a fiókjából, mielőtt kezdi el használni a dugó.

További vonatkozó kérdések gyűjtése és az adatok felhasználása a szociális hálózatok, valamint az Ön által jogait és lehetőségeit, a személyes adatok védelme, meg fogja találni a magánélet nyilatkozatokat az adott társadalmi hálózatok.

Linkek

Ajánlatunk tartalmazhat linkeket külső oldalának harmadik fél számára. Kattintva ezek a kapcsolatok elhagyod a honlapok és át lesz irányítva honlapok harmadik személyek, akiknek a tartalmát, betartását az adatvédelmi és amelynek adatvédelmi politika nem vagyunk felelősek. Ez az adatvédelmi politika csak a honlapok és játékok Lionmoon és nem a harmadik fél weboldalát. Ezért azt javasoljuk, hogy figyelmesen olvassa adatvédelmi irányelveinek a kapcsolódó weboldalak.

A beleegyezés visszavonására

Ha beleegyeztek abba, hogy mi is az Ön személyes adatait, akkor visszavonhatja hozzájárulását bármikor. Amennyiben a visszavonási utal, hogy a kézhezvételétől számított hírlevelet vagy egyéb e-maileket, akkor tájékoztatni részeként a kommunikációs, hogy törölheti az előfizetést bármikor. A törlését előfizetése fog okozni, nem kívüli költségek a szállítási költségek azt a bázist árak.

Adattörlés

Kivéve, ha kifejezetten hozzájárult más célra felhasználni az adatokat, a személyes adatok törlődnek, miután a szerződés teljesen teljesül és időtartamának lejártát követően az adatok tárolásának követelményei szerint a kereskedelmi és adótörvények lejárt.

Jogosult tájékoztatást kérni

Lehet, hogy a bármikor és indoklás nélkül ingyenesen felvilágosítást kérni az Ön személyes adatait az általunk tárolt, ahol nincs más költségekre, mint átviteli költségek tövében árak merülhetnek fel. Lehet kérni hozzánk bármikor blokkolni, helyesbíteni vagy törölni az Ön személyes adatait minket által gyűjtött. Kérjük, használja a kapcsolattartó megjelölt címre a "Kapcsolat a Privacy Policy".

Data Security

Mi biztosítjuk a weboldalak, játékok és más rendszerek műszaki és szervezési intézkedések ellen elvesztését, megsemmisülését hozzáférést, változások és forgalmazása az adatok illetéktelen kezekbe. Bár folyamatosan vállalják védekező intézkedések teljes körű védelmet minden típusú kockázatok merülhetnek nem lehet garantálni. Emiatt az érzékeny adatokat nem kell átvezetni az első helyen, vagy csak át érkező biztonságos és / vagy titkosított kapcsolaton keresztül.

Mi az Ön személyes adatait megfelel a német adatvédelmi törvény. Benyújtásakor a kifizetéseket, a saját adatainak védi SSL titkosítási technológia.

Változások a Privacy Policy

Fenntartjuk a jogot, hogy módosítsa ezt a Privacy Policy bármikor. Mi tájékoztatni fogja az ilyen változások megfelelő eszközökkel.

Kapcsolat az Privacy Policy

Ha kérdése van az Adatvédelmi Politika, kérjük, írjon nekünk:

Lionmoon UG (haftungsbeschraenkt)
Hermann-Hesse-Platz 7
76669 Bad Schönborn
Németország
E-mail: legal@lionmoon.com
Fax: 0049 (0) 7253 845-0809

Ez az adatvédelmi politika érvényes szeptember 30, 2014-ben, 1.0-s verzióját.